Real Madrids Karim Benzema annoncerer pensionering

Real Madrid kan læne sig tilbage og slappe af, så længe Ballon d’Or-vinderen føler sig i stand til at præstere, vil han være i Real Madrid.

Karim Benzema blev mandag aften tildelt prisen for en utrolig sæson, da han tog Champions League og La Liga til Santiago Bernabeu.

Real Madrids angriber Benzema

Efter ceremonien bekræftede han over for Ondaceiro, at han ville trække sig i Real Madrid.

“Ja. Der er ingen anden mulighed.”

Da Marca blev spurgt, hvor længe han kunne holde ud, tog Marca hans ord. Franskmanden har ingen planer uden for sin nuværende aftale.

Real Madrids Karim Benzema annoncerer pensionering

“Jeg har en kontrakt med Real Madrid. Jeg har det godt i øjeblikket. Efter det? Jeg ved det ikke, for jeg tænker hvert år. Hvis jeg har det godt, bliver jeg ved med at spille fodbold, hvis jeg ikke er det, vi får se. Men nu har jeg en toårig kontrakt med Real Madrid.”

Dette tyder på, at hans aftale er blevet forlænget. Selvom han i vid udstrækning forventes at skrive under på en ny kontrakt, har klubben ikke officielt annonceret det. Benzema så ud til at antyde, at han har indvilliget i at forblive ansvarlig indtil 2024. Det er blevet foreslået, at han kunne vende tilbage til Lyon i de sidste år af sin karriere, en idé, der nu har fået et fast tag.

Ovenstående er hele indholdet af “Real Madrid-angriberen Benzema annoncerer sin pensionering”, tak fordi du læste med.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *