Jota scorede to gange for at slå Arsenal, træner og holdkammerater roste ham som verdensklasse

I Liga Cup-semifinalerne, over for et stærkt Arsenal, klarede Liverpool stadig kampen, mens Salah og Mane manglede, og Jota spillede en afgørende rolle i dette. Efter at have ført holdet til Carabao Cup-finalen roste Klopp Jota for at være kommet ind i rækken af ​​verdensklassespillere.

Under spillet rejste Jota sig op. Han så ud til at blive hjulpet af Gud, scorede to mål i træk og dræbte kvartetten. I det 19. minut afleverede Arnold bolden, og Jota brød ind i straffesparksfeltet og skød lavt i nettet. I det 77. minut lavede Arnold en skrå lang aflevering, og Ruota scorede med et enkelthåndsskud fra 15 meter til 2-0.

Efter kampen roste cheftræner Klopp Jota: “Vi scorede to vidunderlige mål – Jota var ‘on fire’. Da han kom til, var vi meget sikre på, at han ville gøre meget for holdet. bidrage.”

Klopp tilføjede: “Siden han kom til, har han forbedret sig og har bogstaveligt talt forvandlet sig til en angriber i verdensklasse.”

Ud over Klopp var hans holdkammerater fulde af ros til Jota. Arnold, som assisterede Jota to gange, sagde: “Begge mål var meget spændende, han er en verdensklassespiller, jeg håber, han kan fortsætte med at score mål og hjælpe bolden. Holdet vandt finalen.”

Forsvarsgeneral Van Dijk sagde også, at vi gennem træning kan vide, at Jota er en svær spiller at håndtere og et meget vigtigt medlem af holdet.

Liga Cup-finalen spilles mellem Liverpool og Chelsea. Det er også første gang, Liverpool går ind i League Cup-finalen i 6 år. Det er også 13. gang i klubbens historie, at den når finalen i denne begivenhed, som er flest i Premier League.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *