Hvis Lewandowski vil flytte til Barcelona, ​​skal han tvinge Bayern til at frigive ham

Spaniens “Daily Sport” sagde, at Lewandowskis fremtid er et stort problem, der skal løses. Det afhænger af angriberen, og om han kan nå en aftale med Bayern. Bayern er fast besluttet på at beholde ham og ikke lade klubrekordangriberen gå, så han bliver nødt til at tvinge sig ud, hvis han vil lave et træk. billige fodboldtrøjer

Hans alder (33 år) og løn gør det svært for Barcelona at spille på ham, men der er stemmer i klubben, der støtter introduktionen af ​​Lewandowski.

Barcelona ønsker at hente en stjerne til sommer, helst en angriber. Lewandowski mener, at han stadig kan spille fodbold på højt niveau i to eller tre sæsoner. Han håber at forlænge den nuværende kontrakt i 2023 med yderligere to år, altså til 2025, men Bayern er kun villig til at give ham en etårig kontrakt. Barcelona trøje

Barcelona tror på, at Lewandowski kan bidrage i de næste tre år. Hans niveau og erfaring er, hvad Barcelona har brug for. Men for at introducere ham skal der indgås en aftale med Bayern, og Bayern har meddelt, at de ikke vil tale om transferen af ​​Lewandowski. Hvis Lewandowski ikke kan lægge pres på Bayern for at få klubben til at gå med til transferen, så er der intet, Barcelona kan gøre.

Barça har forskellige muligheder. Haaland er en prioritet, men han vil sandsynligvis gå andre steder hen. Salah er blevet droppet fra listen, da han skal forny sin kontrakt med Liverpool.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *