Det afsløres, at Messis far stillede betingelser for, at Barcelona kunne bede Pique om at forlade, før Messi vendte tilbage

Ifølge catalanske medierapporter kontaktede Messis far for nylig Barcelonas ledere for at diskutere muligheden for, at Messi vender tilbage til Barcelona, ​​men de fremsatte en anmodning, som ikke blev accepteret af Barcelona. billige fodboldtrøjer

Ifølge Cataloniens “Nation” mener Messi-holdet, at beslutningen om at slutte sig til Paris var forhastet. Messi var ikke glad i Paris, og nu håber han at vende tilbage til Barcelona.

Messi trøje far havde kontakt med Barcelonas ledere, men fremsatte én betingelse, nemlig at han håbede, at Barcelona ville lade Pique forlade eller trække sig.

Forholdet mellem Messi og Pique var ikke godt. På det tidspunkt besluttede Barcelona ikke at forny kontrakten med Messi, og Pique var også rådgiver. Han sagde endda, at uden Messi ville der ikke ske noget med Barcelona.

Efter Messi rejste, talte Pique ikke for Messi. For nylig vendte Messi tilbage til Barcelona for at mødes med sine gamle holdkammerater og inviterede ikke Pique.

Laporta gik dog ikke med på denne betingelse. På nuværende tidspunkt er Pique stadig vigtig i Xavis lineup.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *