Barcelona-soldater har opfordret Dembele til at blive: forny kontrakten!

Før kampen mod Napoli havde Barca en række træningssessioner, inklusive holdspil, for at forbedre holdets atmosfære, og Dembele var en aktiv deltager. billige fodboldtrøjer

Dembele joker med Nico Gonzalez, Busquets og Garvey. Hans navn blev bragt flere gange på pressemøder før kampen, og både Xavi og Ter Stegen opfordrede ham til at forny sin kontrakt.

Harvey sagde: “Jeg er meget glad for at se ham, det er sandt, hvis han bliver, er jeg meget glad, jeg skjuler det ikke.”

Xavi sagde: “Dembele kan gøre en forskel i ethvert hold i verden, og jeg håber, det er her.” Barcelona trøje

Ter Stegen tilføjede. “Det er hans og klubbens beslutning, men jeg håber, han bliver hos os. De andre spillere har det på samme måde som jeg.”

Aubameyang udtrykte også for nylig, at han håber, at Dembele kan forny sin kontrakt, “Vil jeg have Dembele til at forny hans kontrakt? Selvfølgelig. Han er som min bror for mig. Fordi vi to har et godt forhold, og så tror jeg, at han er en fremragende spiller, så hvis han får en ny kontrakt, vil det være gode nyheder. For mig er Dembele en fantastisk angriber, og jeg håber, han kan blive hos os.”

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *